• Hele jaar
  • Winter
  • Zomer

 

Besparen

Onnodig geld uitgeven is zonde. Dat is het thema van deze pagina. Middels deze pagina bespaart Tjas op de hostingkosten van de site, terwijl jij bespaart op je uitgaven voor energie, creditcard of pechhulp.

 

Goedkope Energie

Energie wordt schaarser en schaarser en daardoor duurder en duurder. Of je nou in een studentenhuis woont, of in een vrijstaand huis, je zult maandelijks vele euro's kwijt zijn aan gas en elektriciteit. Vele particulieren zitten nog vertrouwd bij hun regionale leverancier, terwijl de markt al jaren vrij is. Besparen op stroom en gas start op www.goedkopeenergie.com. Hier vind je een overzicht van leveranciers, bespaartips, ervaringen van andere consumenten en worden vergelijkingssites vergeleken.

 

Gratis Creditcard

Het klinkt te goed om waar te zijn, maar dat is het niet. Gebruik de giganstische tarieven die creditcardmaatschappijen aan retailers hanteren in je voordeel. Gebruik een gratis creditcard en spaar daarbij ook nog eens voor tegoedbonnen.

Heb je geen interesse in gratis creditcards, kijk dan op www.creditcardvergelijk.nl voor een overzicht van creditcards van de grootste aanbieders Visa, Mastercard en American Express.

 

Pechhulp

Voor de meeste studenten is een eigen auto helaas geen werkelijkheid. Maar voor wie er wel een heeft is een fatsoenlijke pechhulp dienst onontbeerlijk. Pech onderweg gebeurt vaker, maar niet uitsluitend bij oudere auto's en wie bel je dan? Ooit was het antwoord hier standaard: de ANWB. De laatste jaren hebben verschillende concurrenten zich aangediend. Een overzicht van dekkingen en prijzen vind je evenals gebruikerservaringen op www.pechhulpoverzicht.nl. Pechhulp diensten zijn te krijgen voor auto, motor, caravan én fiets! Ook handig voor je reis door Europa.

Twitter